جمع صورت حساب : 0 تومان
سبد خرید
دستور پخت
کیک با ارده، گردو و شیره ی انگور
- 0
- 1226
مواد لازم:
- ارده ½ پیمانه
- روغن ½ پیمانه
- تخم مرغ ۳ عدد
- کره ۳ قاشق غذاخوری
- بیکینگ پودر یک قاشق چایخوری
- وانیل ¼ قاشق چایخوری
- شیره انگور یک پیمانه
- گردوی خرد شده ۱ پیمانه
- کنجد ۲ قاشق غذاخوری
- آرد ۲ پیمانه
طرز تهیه:
این کیک بسیار مقوی می باشد و برای شروع یک روز پرانرژی بسیار مناسب است.
تخم مرغ ها را به خوبی مخلوط کرده تا کف کنند سپس کره و روغن را به آن اضافه کرده و هم می زنیم. شیره ی انگور و ارده را به مخلوط اضافه می کنیم و سپس نصف گردو، کنجد و وانیل را با مواد مخلوط می کنیم و پس از آن بیکینگ پودر و آرد را الک می کنیم و مواد را کاملا مخلوط کرده تا به ترکیب یکنواختی برسیم. مواد را در قالب چرب شده می ریزم و نیم دیگری از گردوها را به آن اضافه می کنیم. قالب را درون فر داغ شده گذاشته و به مدت ۴۰-۴۵ دقیقه در دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم.