جمع صورت حساب : 0 تومان
سبد خرید
دستور پخت
طرز تهیه ی نان کرم کنجدی گردویی
- 0
- 1175
مواد لازم:
- آرد ۴ پیمانه
- روغن ۲ قاشق غذاخوری
- کرم کنجد عقاب ¾ پیمانه
- روغن ½ پیمانه
- کره ۳ قاشق غذاخوری
- گردوی خورد شده ۱پیمانه
- نمک ۱ قاشق مرباخوری
- کنجد و آب به میزان لازم
طرز تهیه:
نان کرم کنجدی گردوی جزو عصرانه هایی مقوی و خوشمزه بین مردم به شمار می آید.
آرد و نمک را با روغن و آب ترکیب کرده و با هم ورز می دهیم. آب را برای نچسبیدن خمیر به دست به کار می بریم. خمیر را به خوبی ورز داده و آنرا مدتی در محیط آشپزخانه استراحت می دهیم.
کرم کنجد، روغن و پودر گردو را باهم مخلوط می کنیم. خمیر را در اندازه های کوچک جدا کرده، آن را توسط وردنه باز می کنیم و روی آن را با قلمو به کره آغشته می کنیم.
مخلوط کرم کنجدی را روی خمیر پهن و پخش می کنیم و مواد را با هم رول می کنیم.
با قلمو زرده ی تخم مرغ را بر روی خمیر زده، کنجد می پاشیم و به مدت نیم ساعت در دمای ۱۸۰درجه سانتیگراد قرار می دهیم.