متفرقه

خرید خشکبار

  • 1055

چطور خشکبار مرغوب انتخاب کنیم؟

1) سعی کنید تا حد امکان خشکبار را از فروشگاه‌های معتبر تهیه کنید. از خرید گذری یا خرید از دست‌فروشان خودداری کنید.
2) خشکبار تازه نباید هیچ‌گونه بوی نامطبوعی داشته باشد؛ نه بوی نا، نه بوی ماندگی، نه بوی تند و نه بوی ترشیدگی.
3) به ظاهر خشکبار دقت کنید. وجود حفره‌ یا کپک زدگی از نشانه‌های کهنگی خشکبار است.
4) مقداری از خشکبار را در مشت بگیرید و کمی منتظر بمانید. سپس خشکبار را خالی کنید و ببینید که آیا روی دست شما رنگ پس داده است یا نه. پس دادن رنگ، نشانه غیربهداشتی بودن خشکبار است.
5) از خرید پسته‌هایی که پوست بسیار زردو براق یا مغز قرمز دارند، خودداری کنید. دور تخمه‌های پررنگ را هم خط بکشید. آنها را به زور رنگ‌های مصنوعی به این شکل درآورده‌اند.
6) تخمه‌های لب‌خندان انتخاب خوبی برای خرید نیستند. مغز تخمه وقتی در مجاورت هوا قرار می‌گیرد، کیفیت خود را نیز از دست می‌دهد.
7) ممکن است در مراکز عرضه خشکبار ، محصولات کهنه یا آفت زده را مجدداً بو داده و یا مخلوط کنند؛ هنگام خرید به این موضوع توجه کنید.
8) از مصرف مغز گردوهای سیاه شده جداً خودداری کنید.

9) طعم و عطر و ماندگاری  انواع خشکبار  از عوامل مهم تعیین‌کننده‌ی کیفیت آن است. و صرفا ظاهر آن دلیل بر مرغوبیت آن نیست.

10) این شعار که مشت نمونه خروار است در مورد خشکبار صدق نمی کند قبل از اینکه بخواهید گردو را خرید کنید با بررسی چند گردو خرید خود را انجام ندهید و سعی کنید با درایت و انتخاب هوشمندانه خرید خود را انجام دهید. معمولا گردو های پوست کاغذی را انتخاب کنید که پوست نازکی دارند.

 

نظرات

نظر خود را بنویسید